top of page

Om os

Lejrcentret Oruphøj ejes af KFUM-spejderne, Tåstrup gruppe. Lejrcentret Oruphøj ligger i fredelige og naturskønne omgivelser, omkranset af marker og Midtsjællands store skove. Tæt på Kirke Hvalsø.

Lejrcentret består af en stor lejrgrund med teltpladser og rafter, 1 hytte til 33 personer - Oruphøj, 1 hytte til 8 personer Orup-lidt lavere og en shelter.

På grunden findes ligeledes en bålplads med strøm og plads til ca. 250 personer, samt en stor boldbane og i det hele taget en skøn natur.

Historie

Glostrup og Tåstrup grupper erhvervede grunden i 1962 og efterfølgende blev der bygget en hytte. Hytten er løbende renoveret og udbygget med henholdsvise nye toiletter, samt en pejsestue og et ekstra Leder/lærerrum.

Siden blev Orup-lidt-lavere bygget. Det er en lille patruljehytte til 8 personer, med pejsestue, køkken med spiseplads, Toilet med mulighed for bad og hems.

Begge hytter opvarmes med brændeovne og el-varme. Der er som noget nyt opsat varmepumper.

Seneste skud på stammen er vores Shelter, som vi selv har bygget helt fra grunden. Den ligger i det sydøstlige hjørne af grunden, gemt lidt væk af buskads.

bottom of page