Copyright © Oruphøj.dk, 2017          Hvalsø, Danmark          Udlejning@oruphoj.dk          20 46 81 08

Lejrcentret Oruphøj ejes af KFUM-spejderne, Tåstrup gruppe. Lejrcentret Oruphøj ligger i fredelige og naturskønne omgivelser, omkranset af marker og Midtsjællands store skove. Tæt på Kirke Hvalsø.

Lejrcentret består af en stor lejrgrund med teltpladser og rafter, 1 hytte til 33 personer - Oruphøj, 1 hytte til 8 personer Orup-lidt lavere og en shelter.

På grunden findes ligeledes en bålplads med strøm og plads til ca. 250 personer, samt en stor boldbane og i det hele taget en skøn natur.

Historie

Glostrup og Tåstrup grupper erhvervede grunden for 56 år siden (1962) og efterfølgende blev der bygget en hytte. Hytten er løbende renoveret og udbygget med henholdsvise nye toiletter, samt en pejsestue og et ekstra Leder/lærerrum.

Siden blev Orup-lidt-lavere bygget. Det er en lille patruljehytte til 8 personer, med pejsestue, køkken med spiseplads, Toilet med mulighed for bad og hems.

Begge hytter opvarmes med brændeovne og el-varme. Der er som noget nyt opsat varmepumper.

Seneste skud på stammen er vores Shelter, som vi selv har bygget helt fra grunden. Den ligger i det sydøstlige hjærne af grunden, gemt lidt væk af buskads.

Om os