top of page

Ankomst og Afrejse | Oruphøj

​

Ved ankomst

  • Elmåler aflæses og skrives på ”Rapport for lejere” og på listen på målerskabet

  • Hytten ses efter for fejl og mangler, herunder optælling af køkkeninventar.

  • Hvis aktuelt, tændes for varmen på kontakten med rødt lys i til højre for målerskabet, når kontakten lyser er varmen tændt.

  • I vinterperioden er der tændt for luftvarme i spisestue og opholdsstue, når I ankommer.

 

Ved afrejse

  • Der slukkes for radiatorvarmen på kontakten ved målerskabet. Der må ikke slukkes for varmen på elradiatorerne.

  • Sluk for luftvarme i opholdsstue og spisestue med fjernbetjening, der hænger på væggen i spisestuen. Her findes også brugervejledning.

  • Nyt brænde bæres ind, så der er tørt brænde til næste hold.

  • Aske fejes ud af brændeovne og tømmes i afbrændingstønden ved køkkendøren.

  • Hvis der er gløder, så husk at hælde vand over.

  • Rengøringsvogn med gulvspande, klude og rengøringsartikler står ved drengetoilettet. Støvsuger, gulvmopper og koste står i skabet i garderoben.

  • Affaldsbøtter/poser i køkken, toiletter og sovesale tømmes i container ved vendepladsen.

  • Vindueskarme og hylder aftørres.

  • Evt. snavs på døre, karme og vægge vaskes af.

  • Alle gulve vaskes i brun sæbe.

  • Snavset rengøringsvand skal hældes i køkkenvasken eller udenfor.

  • Elmåler aflæses og skrives på ”Rapport for lejere”.

  • Den udfyldte ”Rapport for lejere” lægges på køkkenbordet.

  • Alle vinduer skal være haspede og yderdøre låst, når I forlader hytten. I vinterhalvåret skal døre til køkken og toiletter være lukket ved afrejse.

  • Fjern affald og lignende på lejrens arealer.

​

Toiletter.

  • Toiletter og håndvaske rengøres. Gulvet vaskes med brun sæbe, vægfliser og spejle pudses. Brugte Madameposer smides ud, nye poser hænges op.

  • Lederen kontrollerer, som sidste mand, at toiletter ikke er stoppet eller løber. Er et toilet stoppet eller løber, meddeles det til hytteinspektøren.

​

Køkken​

  • Alle madvarer fjernes fra køkkenet.

  • Køleskab og fryser afrimes og rengøres. Må ikke slukkes.

  • Alt køkkengrej og porcelæn rengøres og sættes på plads.

  • Komfur og ovne rengøres.

  • Emhætte slukkes.

  • Evt. ødelagt og ituslået køkkengrej skrives på ”Rapport for lejere”.

bottom of page